septembrie 9, 2015

BEST

BEST_signature_short_name

Grupul Local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaşti cu viziuni îndrăzneţe, extrem de motivaţi să înveţe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilităţi complementare studiilor universitare, abilităţi care ne vor ajuta în tot ceea ce inseamnă viaţa post-universitară.

BEST

VIZIUNEA
Prețuim diversitatea

Oamenii respectă și încearcă să înteleagă diferite culturi și societăți. Un mediu ce încurajează diversitatea te motivează pentru a lucra la potențial maxim și te învață să îți asumi responsabilitatea propriilor fapte.

MISIUNEA
Dezvoltarea studenților

BEST încurajează deschiderea studenților spre diversitate și lucrul într-un mediu multicultural, creează oportunități de dezvoltare personală, oferă posibilitatea de manifestare și materializare a dorinței de implicare în cadrul comunității.

Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internațională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene. De asemenea oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu global, dar si de a acumula abilități tehnice utile în viitoarea carieră de inginer sau antreprenor.

BEST Cluj-Napoca, alături de cele 96 de grupuri locale răspândite în toată Europa, reușește în fiecare an să reunească studenți la diverse evenimente, precum cursurile de sezon, Evenimentul de Carieră JobShop®, EBEC, BTW ( BEST Training Week ) sau BLR ( BattleLab Robotica ). Așadar, oferim tinerilor posibilitatea de a călători, de a crea legături noi cu cei care au aceleași preocupări, de a-și întregi educația prin traininguri și competiții inginerești, dar și de a-și dezvolta aptitudinile personale si sociale.

[/two_third_first][one_third_last][/one_third_last]


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/bestcjro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /home/bestcjro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/bestcjro/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/bestcjro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46